SESIUNILE DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE ALE STUDENȚILOR ȘI ALUMNILOR SCANDINAVIȘTI

(THE SCS-SAS CONFERENCE)

Ediția a V-a

”Ingmar Bergman: 100 de ani”



2-3 noiembrie 2018

Facultatea de Limbi și Literaturi Străine

Universitatea din București





APEL LA CONTRIBUȚII



Cercul de Studii Scandinave din cadrul Departamentului de Limbi și Literaturi Germanice (Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București) lansează primul apel la contribuții pentru ediția a V-a a Sesiunilor de Comunicări Științifice ale Studenților și Alumnilor Scandinaviști care va avea loc în zilele de 2-3 noiembrie 2018 la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (Str. Pitar Moș 7-13 București).  Conferința din acest an este dedicată regizorului suedez Ingmar Bergman (1918-2007), cu ocazia aniversării a 100 de ani de la nașterea sa.

Sunt invitați să se înscrie cu prezentări studenți, masteranzi și doctoranzi în domeniile filologie, studii culturale, litere, film, teatru, filosofie și psihologie.

Timpul alocat fiecărei comunicări va fi strict limitat la 20 de minute, urmate de 10 minute de discuții.

Cei interesați sunt rugați să trimită până la data de 15 iunie 2018 la adresa de email carmen.vioreanu@lls.unibuc.ro datele personale (nume, prenume, facultate, specializare și an de studiu, adresă de email și telefon), titlul comunicării, numele profesorului îndrumător și limba în care va fi susținută comunicarea (română, engleză sau suedeză). 
La aceeași adresă așteptăm și (auto)propuneri de keynote-speakeri (nume și prenume, gradul academic, titlul prelegerii, un rezumat de maxim 500 de cuvinte și limba în care va fi susținută prelegerea).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Atelierele de traduceri ”Piese pentru U.N.A.T.C. Dramaturgie suedeză în traducere în limba română”